Professionals

Professionals

Ben je 50+ en heb je ruime ervaring op HBO werk- en denkniveau? Wil je graag op basis van detachering projecten doen? Of liever een vaste baan? Dan zoeken wij jou!

Het feit dat je meer (levens)ervaring hebt is een pré!

Jij weet dat naast expertise en ervaring, commitment en flexibiliteit nodig zijn. Door opdrachten te zoeken die bij je passen plaatsen we jou bij organisaties die snel uit de brand geholpen moeten worden. Natuurlijk bepaal je hierin allereerst zelf wat je wilt gaan doen.

Wanneer je je goed voelt in je werk, ben je op je best en voeg je ook de meeste waarde toe aan een organisatie.

Als je liever een vaste baan zoekt dan maken we graag de match met onze cliënten die vacatures hebben voor een vaste aanstelling.

De 50+ Community

Naast het vinden van geschikte opdrachten geloven we bij PeopleView ook in de kracht van community. Een plek waar jij met je collega’s in contact kunt komen. Zo organiseren we regelmatig workshops en borrels zodat je niet alleen werk, maar ook een netwerk gaat opdoen en je je door kan blijven ontwikkelen.

 

Ben je 50+ en heb je minimaal HBO werkervaring en talent op het gebied van IT, Project Management, Agile werken, Human Resources, Finance of Risk & Compliance? Dan horen we graag van je!

 

Neem contact op