Over PeopleView

Over PeopleView

Marloes wilde na een carrière als people manager bij ING meer bewust een bijdrage leveren aan de maatschappij. Steeds kwam zij weer uit bij de doelgroep van 50+ professionals.

“Ik heb me altijd verbaasd dat bij het behalen van een hogere leeftijd grote bedrijven afscheid nemen van waardevolle krachten die nog midden in het werkende leven staan. Mensen die juist een zeer waardevolle bijdrage leveren aan een bedrijf, die weten wat het aangaan van commitment inhoudt en die zijn geselecteerd op hun flexibiliteit. Mensen van 50+ die heel bewust ervoor kiezen te willen blijven werken zijn goud waard. Het is een doelgroep die meer waardering verdient en een doelgroep die we nodig hebben vanwege hun kennis en expertise. Diversiteit werkt! Ook in leeftijd.”

Erik was al snel net zo enthousiast om met de doelgroep 50+ professionals aan de slag te gaan. Dromen werden ideeën en zo is PeopleView ontstaan.

“Ons belangrijkste doel is om 50+ professionals die graag willen blijven werken, te helpen aan passende opdrachten. Wat we daarnaast faciliteren en organiseren, is de community waar de 50+ professional een netwerk kan opbouwen en zowel formeel als informeel activiteiten en initiatieven kan ontplooien. Met hulp van reeds gepensioneerde professionals, hebben we de doelgroep nauw aan ons verbonden.”

 

Ben jij 50+ en heb je minimaal HBO werkervaring en talent op het gebied van Finance, IT, Project Management, Interim Management, Risk, Security, Agile werken of Compliance? Of ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren kracht?

Neem dan eens contact op!