Opdrachtgevers

Ondernemers & opdrachtgevers

Wil jij met jouw organisatie doorgroeien naar het next level en wil je je organisatie versterken met ervaren professionals met expertise, commitment, managementkwaliteiten en minimaal tien jaar HBO+ werkervaring? Dan hebben wij voor jou interessante mogelijkheden.

De arbeidsmarkt is in beweging en dat betekent dat er mensen met een uitstekende opleiding en ervaring beschikbaar zijn. Zeker voor ondernemers met een groeibedrijf of scale-up geldt dat zij versterking zoeken voor het managementteam of directie of voor gespecialiseerde functies. Hiermee breng je in één slag kennis en ervaring binnen waar je anders lange training en ervaringstrajecten voor nodig hebt.

Wat vind jij van de volgende stellingen?

Ervaren professionals zijn duur

Absoluut niet waar! Onze professionals vinden het belangrijk dat zij hun kennis en ervaring kunnen delen. Liefst in een leuke baan bij een prettige organisatie en ondernemer.

Salaris is daaraan ondergeschikt.

Ervaren mensen zijn niet hands-on

Ook hier geldt dat wij onze professionals selecteren op professionals die van aanpakken weten en graag bij ondernemers aan de slag gaan. Juist vanwege de praktische, op resultaat gerichte hands-on cultuur.

Ervaren mensen hebben meer (ziekte)verzuim

Onderzoek (CBS) laat zien dat ervaren mensen gemiddeld juist minder ziekteverzuim hebben.

Er zijn nogal wat vooroordelen over ervaren professionals! Bij PeopleView zorgen we voor een zorgvuldige screening van de kandidaten. Daarmee weten we zeker dat onze ervaren professionals zeer interessant voor elke organisatie. Want diversiteit heeft ook in leeftijd een heel positieve invloed binnen een organisatie. Naast minstens tien jaar relevante werkervaring en veel energie en enthousiasme weten onze mensen wat het is om commitment aan te gaan en zetten zij graag hun expertise in om jouw organisatie verder te helpen.

Niet per direct in dienst

Naast een zorgvuldige screening van de professionals hanteren we altijd een proefperiode en kunnen we de kandidaten ook eerst detacheren. Je hoeft dus niemand per direct in dienst te nemen.

Wij bieden professionals aan voor diverse opdrachten en vaste banen binnen Human Resources, IT, Project Management, Risk & Compliance en Finance. We zijn bij uitstek het bureau waar je terecht kan voor specialisten binnen het Agile werken, zoals Scrummaster, Agile Coaches, Agile Consultants en Product Owners.

Zullen we een verkennend gesprek hebben met elkaar?

Heeft jouw organisatie behoefte op korte termijn aan extra menskracht en kennis, of wil je kennis met ons maken?
 

We gaan graag met je in gesprek