Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Heb je binnen jouw organisatie professionals nodig met expertise, managementkwaliteiten en minimaal tien jaar HBO+ werkervaring? Dan zit je goed bij PeopleView.

50+ Professionals zijn interessant voor de arbeidsmarkt

Vanuit onze overtuiging dat 50+ professionals zeer interessant zijn voor de arbeidsmarkt en dat diversiteit juist ook in leeftijd een heel positieve invloed heeft binnen een organisatie, hebben wij ons gespecialiseerd in het bemiddelen en detacheren van deze groep. Naast minstens tien jaar relevante werkervaring en veel energie en enthousiasme weten onze mensen wat het is om commitment aan te gaan en zetten zij graag hun expertise in om jouw organisatie verder te helpen.

Bij PeopleView zorgen we voor een zorgvuldige screening van de kandidaten. Deze extra kracht vormt een toevoeging op jouw vaste personeel en je hoeft dus niemand per direct in dienst te nemen.

Wij bieden professionals aan voor opdrachten en vaste banen binnen IT, Project Management, Human Resources, Finance en Risk & Compliance. We zijn bij uitstek het bureau waar je terecht kan voor specialisten binnen het Agile werken, zoals Scrummaster, Agile Coaches, Agile Consultants en Product Owners. Heeft jouw organisatie behoefte op korte termijn aan extra menskracht en kennis, of wil je kennis met ons maken? Dan gaan we graag met je in gesprek.


Heeft jouw organisatie behoefte op zeer korte termijn aan extra menskracht en kennis, of wil je kennis met ons maken?

We gaan graag met je in gesprek