Het team

Maak kennis met het team

Erik Smits

Erik Smits

Heeft een lange carrière als IT manager met een passie voor goed georganiseerd ondernemen. Hij gelooft dat de doelgroep van ervaren professionals er één is om actief mee aan de slag te gaan.

“Veel te veel zeer goede mensen met jarenlange ervaring worden ontslagen vanwege reorganisaties. Voor hen zijn er juist heel veel uitdagingen in heel leuke dynamische werkomgevingen. Als manager weet ik immers als geen ander hoe belangrijk goede mensen zijn. Ik sta op met als doel dat jij door een geweldige ervaring met ons bedrijf positief over ons spreekt en met ons in contact wil blijven. Ik ben pas tevreden wanneer jij dat bent!”

Door zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als projectmanager en afdelingsmanager weet hij ook hoe belangrijk het is dat de opdrachtgever ondersteund wordt met de inzet van professionele en flexibele mensen. Bij PeopleView gaat het om persoonlijk contact. Dat is bepalend voor het vinden van de ideale match. Volgens Erik zijn wijzere, ervaren medewerkers van enorme waarde voor een organisatie en met PeopleView gelooft hij precies die verbinding te kunnen maken.

Johan Brandsema

Johan BrandsemaIs als ‘critical friend’ betrokken bij het business plan en de organisatie van de kernprocessen van PeopleView. Met een achtergrond als bestuurder, leider en adviseur in professionele en zakelijke dienstverlening richt hij zich bij PeopleView met name op de commerciële processen, matching van kandidaat en opdracht en de back office processen.

“Zowel voor de professionals als voor opdrachtgevers is het bijzonder om seniore ervaring in te zetten bij actuele management issues en tekorten in middelgrote bedrijven. Juist ook daar waar sprake is van een coachende bijdrage in een start up cultuur of bij een groeisprong in organisaties met jonge mensen en veel dynamiek”.

SamenwerkingspartnersPort four Growth logo