X

HR met oog voor talent en (young) high-potentials!

Wat ik zo leuk vind aan het werken met jonge getalenteerde mensen, is dat zij eager zijn en overal mogelijkheden en kansen zien. Net als zij heb ik graag de vrijheid om “buiten de lijntjes” te kleuren en samen met een professioneel team te bouwen aan een mooie organisatie. Daarnaast fungeer ik met mijn uitgebreide kennis graag als sparringpartner voor directie en management, ik communiceer makkelijk met alle lagen van de organisatie en creëer zo snel draagvlak. Collega’s omschrijven mij als betrokken, nauwkeurig en verbindend met een gezonde dosis humor!

X

Marketing professional 2

Professional in marketing en product- en procesmanagement. Corporate achtergrond ABN Amro. Conceptueel en operationeel sterk - van strategie tot uitvoering! Kenmerkt zichzelf als ‘oplossingscreatief’, analytisch, communicatief en to-the-point. Goed abstractievermogen wordt gecombineerd met snel schakelen en operationele sturing.

Loopbaan:

Voor PeopleView inzetbaar voor marketingprojecten in (middel) grote organisaties en scale-ups. Zowel op interim basis als in adviesrol.

Inzetbaar: Randstad en Midden Nederland.

X

Human Resources professional 1

Allround HR, publieke en private sector, inzetbaar als interim HR manager. Trainer, coach, verzorgen assessment en development centers, toepassen competentiemanagement. Voor PeopleView inzetbaar als ervaren (interim) HR manager en projectleider bij talent- en mobiliteitsprojecten.

Loopbaan:

Kenmerkt zichzelf als resultaatgerichte en energieke teamplayer.

Inzetbaar: Randstad

X

Human Resources professional 2

HR expert, focust op effectiviteit en verbinding door ontwikkelen eigenheid en talenten van mensen. Corporate achtergrond bij Capgemini. Zelfstandig ondernemend sinds 2015. Voor PeopleView inzetbaar voor HR projecten in de meest brede zin, met specialisatie o.a. in onboarding, competentie management en coaching.

Loopbaan:

Kenmerkt zichzelf als krachtig in omzetten strategie in pragmatische aanpak en realisatie, autonome vrijdenker, ondernemend. Gestructureerd werker. Aandacht voor de individuele ontwikkeling.

Inzetbaar: West en Midden Nederland

X

Bekijkt medewerkers vanuit eigenheid, motivatie, energie en veerkracht

Hoe zorgen we er voor dat medewerkers optimaal in hun werk presteren? Daar plezier aan ontlenen? En voor de werkgever van grote waarde zijn? Ik heb jarenlange HR-ervaring in diverse rollen zoals HR manager, people manager, mobiliteits manager en coach. Vanuit brede en diepe kennis en praktische ervaring lever ik een bijdrage aan relevante en actuele thema’s zoals vitaliteit, medewerker beleving, duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling, diversiteit & inclusie, retentie en onboarding. Ik combineer een academische achtergrond met jarenlange expertise in het bedrijfsleven en zelfstandig ondernemer. Mijn eigen eigenheid uit zich in een autonome vrijdenker, maatwerker, pragmaticus en vernieuwend ondernemer die zich inzet voor het begeleiden van medewerkers en organisaties tot optimaal presteren. Voor PeopleView HR beschikbaar voor alle bovengenoemde rollen en thematiek.

X

Neuro Coach / Procesmanagement

Biedt de boeiende combinatie van vakmanschap in informatiemanagement, archivering, ketendenken en organisatieverandering met een praktijk als neuro coach/management begeleider.

Loopbaan:

Kenmerkt zichzelf als sterk in het creëren van samenhang in projecten, processen en mensen in relatie tot de digitale huishouding. Persoonlijk en zakelijk coach voor CxO’s, managementteams en MKB-ondernemers/zzp’ers. 

Voor PeopleView een wijze, krachtige en veelzijdige kandidaat voor opdrachten die de essentie van het bedrijf en de mensen aangaan. 

Inzetbaar: Nederland, deeltijds.