Profielen

Bekijk hier de beschikbare profielen

Marketing professional 1

Enthousiaste online marketeer, hands on, focus op e-mailmarketing - relatiemanagement - online beleving van klanten. Veel ervaring in content management. Kenner van content management en marketing software platforms. Projecten als: ontwikkelen bedrijfswebsite, optimaliseren webwinkel, cross media strategie, community management..

Loopbaan:

 • 8 jaar marketing operations en assistent uitgever
 • 7 jaar ANWB online marketing Wegenwacht en ANWB webwinkel
 • recent projecten in content management, ontwikkelen marketingplan, onderzoek  marketing software platforms en als recruitment marketeer

Kenmerkt zichzelf als klant- en servicegericht, loyaal, teamspeler, nieuwsgierig en oog voor detail. Bovenal gemotiveerd voor opbouw en onderhoud van klantrelaties.

Voor PeopleView goed inzetbaar als online marketeer voor start en scale-ups, voor projectmatige ondersteuning of projectleiding en als senior of leidinggevende in  een meer grootschalige omgeving.

Marketing professional 2

Professional in marketing en product- en procesmanagement. Corporate achtergrond ABN Amro. Conceptueel en operationeel sterk - van strategie tot uitvoering! Kenmerkt zichzelf als ‘oplossingscreatief’, analytisch, communicatief en to-the-point. Goed abstractievermogen wordt gecombineerd met snel schakelen en operationele sturing.

Loopbaan:

 • Diverse operationele en klantgerichte werkzaamheden in zakelijke dienstverlening en industrie
 • Ruim 20 jaar als (senior) product manager en business process management (end-to-end betalingssysteem)
 • Na sabbatical nu enkele jaren als zelfstandig marketing consultant verantwoordelijk voor projecten op gebieden als productontwikkeling, customer journey ihkv webdesign en ontwikkelen strategische en operationele marketingplanning

Voor PeopleView inzetbaar voor marketingprojecten in (middel) grote organisaties en scale-ups. Zowel op interim basis als in adviesrol.

Inzetbaar: Randstad en Midden Nederland.

Human Resources professional 1

Allround HR, publieke en private sector, inzetbaar als interim HR manager. Trainer, coach, verzorgen assessment en development centers, toepassen competentiemanagement. Voor PeopleView inzetbaar als ervaren (interim) HR manager en projectleider bij talent- en mobiliteitsprojecten.

Loopbaan:

 • HR loopbaan met ervaring bij gemeenten en ECT, o.a. Oprichter mobiliteitscenter Rijnmond
 • Consultant/franchisenemer DOOR voor HR en personeelsontwikkeling
 • 20 jaar zelfstandig ondernemer in HR voor talentontwikkeling en interim-management

Kenmerkt zichzelf als resultaatgerichte en energieke teamplayer.

Inzetbaar: Randstad

Human Resources professional 2

HR expert, focust op effectiviteit en verbinding door ontwikkelen eigenheid en talenten van mensen. Corporate achtergrond bij Capgemini. Zelfstandig ondernemend sinds 2015. Voor PeopleView inzetbaar voor HR projecten in de meest brede zin, met specialisatie o.a. in onboarding, competentie management en coaching.

Loopbaan:

 • Diverse HR Management en Development rollen bij Capgemini (na initiële periode als IT adviseur)
 • Eigen bureau voor persoons- en leiderschapsontwikkeling, inzetbaarheid/re-integratie advies, onboarding, coaching en organisatiecultuur

Kenmerkt zichzelf als krachtig in omzetten strategie in pragmatische aanpak en realisatie, autonome vrijdenker, ondernemend. Gestructureerd werker. Aandacht voor de individuele ontwikkeling.

Inzetbaar: West en Midden Nederland

IT professional

Deze kandidaat heeft een corporate achtergrond bij ING en kenmerkt zich als resultaatgerichte, logische denker. Is analytisch, heeft probleemoplossend vermogen, is hartelijk, eerlijk, besluitvaardig, actief en rationeel. Voor PeopleView inzetbaar als Programma Manager, Project Manager en IT Consultant.

Loopbaan

 • Veelzijdige, internationale IT-, Programma- en Projectmanager met ervaring op verschillende Platformen (TIBCO, MQ, XFB), Security, Data Warehouse (MS, SQL, Cognos), alle soorten beheer, signing en encryptie technieken.
 • Transitie naar Agile werken en SCRUM doorgevoerd als eindverantwoordelijke voor IT voor 38 personen.
 • Jarenlange ervaring opgedaan als programmeur en systeemontwerper bij aantal Nederlandse grootbedrijven

Inzetbaar: West Nederland, regio Noord Holland

Neuro Coach / Procesmanagement

Biedt de boeiende combinatie van vakmanschap in informatiemanagement, archivering, ketendenken en organisatieverandering met een praktijk als neuro coach/management begeleider.

Loopbaan:

 • Diverse informatie en architectuuropdrachten bij onder andere CMG (CGI), Grontmij, Belastingdienst, Rijksoverheid, Nationaal Archief, Achmea in diverse rollen zoals projectadviseur, Projectmanager, business consultant
 • ECM-adviseur bij Shell Global Solutions, Ministerie van Veiligheid & Justitie en Gemeente Rotterdam
 • Neuro coach sinds 2013

Kenmerkt zichzelf als sterk in het creëren van samenhang in projecten, processen en mensen in relatie tot de digitale huishouding. Persoonlijk en zakelijk coach voor CxO’s, managementteams en MKB-ondernemers/zzp’ers. 

Voor PeopleView een wijze, krachtige en veelzijdige kandidaat voor opdrachten die de essentie van het bedrijf en de mensen aangaan. 

Inzetbaar: Nederland, deeltijds.

Wil je meer weten?

 

Neem contact op