HR Interim

HR Interim en Advies

Voor al uw personele zaken!

PeopleView heeft ervaren HR professionals die jou graag ontzorgen als het op HR vraagstukken aankomt. Wat te doen met verzuimende medewerkers, hoe zet ik een functiehuis op met dito salarisschalen, hoe houd ik mijn mensen fit en kan ik ze de juiste trainingen geven zodat ze actueel en up-to-date zijn in hun vakgebied?

Onze HR professionals hebben jarenlange ervaring opgedaan, zowel bij grote corporate organisaties als bij de kleinere MKB bedrijven. Dus van strategie tot aan operatie, bij PeopleView hebben we een breed scala aan mogelijkheden.

Marloes Beijer

“Ik ben geïnteresseerd in de drijfveren en talenten van ieder individu. Deze komen het best tot hun recht door ze aan passende opdrachtgevers en opdrachten te koppelen. Verbinding is mijn sleutelwoord.”

Lees verder... 

Janny Schukkink

“Als interim HR Professional met ruime HR ervaring beschik ik over een pragmatische en hands on mentaliteit. Mijn doel is toegevoegde waarde te bieden door te ontzorgen. Dit doe ik met passie en gedrevenheid.”

Lees verder... 

Lars Scholtemeijer

“Vanuit mijn rol als hr-professional ondersteun en adviseer ik bij de uitvoering van het human resource beleid met als doel het rendement en de prestaties van een organisatie te optimaliseren.”

Lees verder... 

Het idee van PeopleView HR is ontstaan door de veelvuldige en energieke samenwerking tussen Marloes, Janny en Lars. Uit een hoop ideeën is het initiatief ontwikkeld om onze expertises te bundelen en daarmee ondernemers te ontzorgen op HR gebied. En dat samen met meerdere HR professionals die zijn aangesloten bij PeopleView.

Een greep uit het aantal onderwerpen waarvoor je bij ons terecht kunt:

  • HR scan, (ad interim) HR management
  • Personeelsplanning, recruitment, onboarding
  • Functiewaardering, -huis en -salaris
  • Afscheid nemen van medewerkers
  • Loopbaanadvies, coaching en ontwikkeling
  • Verzuim en arbeidsomstandigheden
  • Diversiteit, cultuur, Agile, Het Nieuwe Werken


Heb je HR vraagstukken waar je professionele hulp bij kan gebruiken én die betaalbaar is? Samen kijken we wat je precies nodig hebt en hoe wij je daarbij kunnen helpen, zo efficiënt en effectief mogelijk.
Van 1 – 40 uur per week.

 

Neem contact op